Pomellato

Pomellato

De juwelen van Pomellato getuigen van een ongebreidelde creativiteit en bezitten een visionaire ''vinger-print''.

Pomellato opgericht in 1967 door Pino Rabolini, introduceerde voor het eerst in de sieradenbranche de filosofie van het pret-a-porter.
Dit geeft het huis Pomellato een sterke en onderscheidende identiteit, waarmee het al snel de Italiaanse markt en daarna de wereld verovert. Pomellato wordt het vijfde Europese juwelenhuis en speelt een sleutelrol op internationaal niveau.

Het succes van Pomellato is te danken aan haar persoonlijke identiteit. De unieke stijl van haar creaties. De selectie edelstenen met ongeëvenaarde vormen en kleuren alsook de perfecte veredeling van het ambacht. Iedere nieuwe collectie van Pomellato bevat een verrassende hoeveelheid creativiteit die altijd vooruitloopt en dikwijls een referentie wordt voor de hele juwelenbranche.

Sinds jaar en dag kent Pomellato met ongeveer 600 werknemers, een belangrijke rol toe aan het ambachtelijk realiseren van haar juwelen. Hiervoor doet het beroep op een honderdtal hoog gekwalificeerde vaklieden waaronder steenslijpers, zetters en edelsmeden die allemaal op de hoofdvestiging in Milaan werkzaam zijn.

Pagina 1 van 6