Meistersinger

Om u in deze moeilijke tijden iets tegemoet te komen bieden wij onze klanten, samen met MeisterSinger bij wijze van hoge uitzondering een korting van 10% bij aanschaf van een MeisterSinge horloge. 

Bovendien schenkt MeisterSinger gedurende deze periode voor elk verkocht horloge een bedrag van €100,- aan het Nederlandse Rode Kruis. De opbrengste komt direct ten goede van de bestrijding van het Corona Virus. 

De naam MeisterSinger refereert naar een opera van Richard Wagner uit 1868. De harmonie in een gebalanceerd stuk, de subtiele drama en het vermogen van muziek om tijd te doen vergeten zijn kwaliteiten inherent aan een MeisterSinger horloge. Het logo van MeisterSinger bevat dan ook een fermata, het pauzesymbool in notenschrift.  

Sinds 2001 worden in de Westfaalse stad Münster zeer speciale mechanische horloges vervaardigd: ze hebben slechts één wijzer met een fijn naaldpunt, waarmee de gebruiker de tijd precies kan aflezen tot op de vijf minuten. Oprichter van het bedrijf: Manfred Brassler, creëert zijn klassieke uurwerken met dit unieke kenmerk in de technische en culturele traditie van vroege uurwerken.

 

 

Pagina 1 van 5