Verzenden & retourneren

 

 

  • Wij bezorgen zo mogelijk uw aankopen persoonlijk aan huis bij bestellingen binnen regio Eindhoven*
  • 30 dagen niet goed geld terug, ook zonder opgaaf van reden**
  • Gratis bezorging binnen Nederland vanaf €150,-

 

* Persoonlijke bezorging van uw aankopen 

In verband met de lock-down en drukte bij alle postbezorgers willen wij deze periode een stapje verder gaan en de pakjes persoonlijk bij u thuis bezorgen om tijdige levering te garanderen. Dit is sowieso mogelijk voor Eindhoven en de randgemeenten. Bij drukte kunnen we ook een fietskoerier inschakelen. Persoonlijke bezorging buiten de regio Eindhoven is mogelijk ook te realiseren, we vragen u hiervoor eerst contact met ons op te nemen via Telefoon, WhatsApp of eMail

 

 

** Retourneren – Zichttermijn

Op elke online bestelling die u bij ons doet zit een zichttermijn van 30 dagen.

Bekijk het product gerust zoals u in de winkel ook zou doen. Haal bijvoorbeeld het horloge uit de doos, bekijk deze van alle kanten, doe het op de pols, maar ga het niet dragen. Bij zichtbare gebruikerssporen of ontbrekende accessoires kan het zijn dat dat er een waardevermindering in rekening wordt gebracht.

  • Wij kunnen het artikel bij u laten ophalen, dan is het ook tijdens transport al verzekerd. neemt u hiervoor contact met ons op.
  • Stuurt u op eigen initiatief iets retour? Dan zijn wij niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens het vervoer.
  • Stuurt u een artikel retour, pak het dan precies weer in zoals wij het voor u hebben ingepakt, zo voorkomt u schade aan het artikel tijdens het transport.
  • Wij zorgen ervoor dat de retourzending binnen 14 dagen wordt verwerkt.

Binnen 14 dagen ontvangt u een e-mail van ons met daarin meer informatie over uw retour en de terugbetaling. Heeft u na 14 dagen nog geen mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons, dan gaan wij het voor u na.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »